Ghost of Tsushima Director’s Cut Patch 2.15 voegt armorset met Horizon-thema toe

Ghost of Tsushima

Op 18 februari ligt Horizon Forbidden West in de rekken. Hoog tijd voor Sony om de fans nog wat warmer te maken.

Ontwikkelaar Sucker Punch heeft Ghost of Tsushima Director’s Cut Patch 2.15 uitgebracht voor PS4/PS5, en deze heeft een leuke verrassing aan boord voor de Horizon-fans.

Het team van Ghost of Tsushima heeft samen met Guerrilla Game een nieuw pantser met Horizon-thema aan het spel toegevoegd. Deze armorset kun je verdienen door een Forbidden Shrine-puzzel op Iki-eiland te voltooien.

We zijn zo enthousiast voor Horizon Forbidden West van onze vrienden bij Guerrilla!“, schrijft Sucker Punch op Twitter. “Terwijl we wachten, hebben we vandaag een nieuwe patch uitgebracht voor Ghost of Tsushima Director’s Cut die een Wind Shrine repareert in het noorden van Iki Island. Los de puzzel daar op om een op Aloy geïnspireerde verrassing te verdienen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)