Cinematic trailer en alles wat je moet weten over Season 2 en de nieuwe content voor Vanguard/Warzone

Op 14 februari start season 2 van Vanguard/Warzone. Daar komt deze keer ook een heleboel nieuwe content bij waaronder mappen en spelmodi. Hieronder lijsten we even alles op.

Verwacht een nieuwe versie van het populaire speltype Clash in Call of Duty Warzone, terwijl de Vanguard-multiplayer ranked play krijgt, een paar nieuwe maps en meer.

Call of Duty: Vanguard Multiplayer Updates

 • Ranked Play. Ga samen met het 2022 Call of Duty League-seizoen van start in de Ranked-wereld en speel als de profs.
 • Gratis Perks, Killstreak en uitrusting in Battle Pass. Bereid je voor op een andere Loadout en een Killstreak van 12 – de Season Two Battle Pass zit boordevol gratis Multiplayer-content die iedereen kan gebruiken.
 • Vier Valentijnsdag in Vanguard met een thematische ervaring met enkele dubbele XP-kansen.
 • Wapenwedloop en voertuigen. Een wapenwedloop met gepantserde oorlogsmachines is groter dan infanteriegevechten, het is het besturen van motorfietsen, squad-transportvoertuigen en tanks.

Nieuwe mappen:

 • Casablanca (Launch) – Casablanca is een middelgrote, drie-land-stijl kaart binnen een bruisende marktplaats. Met verschillende gebouwen om te verkennen en te beklimmen, verwacht je een verscheidenheid aan verticale gevechten die uitnodigen tot een verscheidenheid aan tactieken van dichtbij tot veraf.
 • Gondola (Launch) – Een middelgrote, drie-land-stijl kaart. Maak een tochtje met de Gondola om boven een grote kloof en brandwachttoren te reizen, maar spring eruit voordat hij van de klif afrijdt. Operators kunnen ook profiteren van de lange zichtlijn die deze gondelroute biedt, of door de krachtcentrale en grotten gaan voor meer close-quarters strijd.

Call of Duty Warzone Functies en Updates

 • Nieuwe functies: Nebula V, Redeploy Balloons, en meer. Nebula V-munitie en -bommen zorgen voor nieuwe offensieve tactieken, terwijl draagbare decontaminatiestations een tijdelijk toevluchtsoord bieden. Je kunt ook het luchtruim kiezen met Redeploy Balloons en bommenwerpers.
 • Verken de Chemische Fabriek en de ondergrondse Chemische Wapen Onderzoekslaboratoria, Kijk uit voor gepantserd transport. Nieuwe aandachtspunten in Caldera zijn hier om die rotaties op te schudden. Axis-soldaten patrouilleren in deze nieuwe gebieden en zijn overal op het eiland in voertuigen te vinden…Versla ze voor krachtige beloningen.

Nieuwe modi:

 • Caldera Clash, ontwikkeld door High Moon Studios, plaatst twee teams van maximaal 48 Operators (verdeeld in Quads) in Deathmatch. Caldera Clash is een evolutie van Clash op Verdansk ’84 – en Warzone Rumble daarvoor – en stelt operators in staat hun eigen aangepaste uitrusting te gebruiken, die alle wapens kan bevatten van Call of Duty: Modern Warfare tot Vanguard, en een veldupgrade. Elke kill levert hun team een punt op, en het team dat als eerste een bepaald aantal punten heeft bereikt, of het team dat de meeste punten heeft als de tijdslimiet is verstreken, claimt de overwinning voor hun massale factie.
 • Rebirth Iron Trials (later in het seizoen) – Rebirth Iron Trials, ontwikkeld door Beenox op basis van Raven Software’s Iron Trials ’84, is een Battle Royale-variant die speciaal is gemaakt voor zeer competitieve spelers. Met een eigen wapenarsenaal (uit Call of Duty: Black Ops Cold War) en talloze regelwijzigingen om de time-to-kill (TTK) te verbeteren, is dit speltype bedoeld voor de meest hardcore leden van de community. Spelers van alle niveaus die een ander tempo in Warzone willen, moeten zeker meedoen.

Vanguard en Warzone Updates

 • S.O.T.F. 007 meldt zich voor dienst. Task Force Yeti is de eerste verdedigingslinie tegen Nebula V. Begin Seizoen Twee sterk met Anna Drake, beschikbaar in de Battle Pass.
 • Vier nieuwe wapens. Twee mid range wapens zijn te vinden in de Battle Pass, terwijl de Ice Axe en een hard-hitting SMG in de loop van het seizoen zullen verschijnen.

Vanguard Zombies Updates

 • Dimensies verschuiven en de Dark Aether gaat open. De aanval op de ondoden wordt heviger in de oostelijke woestijn van Egypte, waar een portaal naar de Dark Aether wordt geopend, samen met andere nieuwe arena’s.
 • Een nieuw artefact geeft je kracht om de bedrieger te verslaan. Vercanna the Last voegt zich bij het gevecht om de wonden van je team te verzorgen met Healing Aura… en te helpen tegen de drie-gezichten Zaballa the Deceiver.
 • Wonder Wapens om te helpen met nieuwe Doelstelling & Verhaal Quest. Gebruik de Ray Gun en Decimator Shield naast nieuwe wapens als je deelneemt aan Sacrifice en het geheim ontdekt om Kortifex te verslaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)