Brain Eater Pack en gratis update 1.07 nu beschikbaar voor Scarlet Nexus

Scarlet Nexus en Tales of Arise zijn twee games die vorig jaar het JRPG-genre iets meer op de kaart gezet hebben, en vooral toegankelijker gemaakt hebben. Het Brain Eater Pack, de derde en laatste DLC van de Season Pass, voegt meer verhaalcontent toe met Episode Karen: Unknown History.

De game speelt zich af in 1996 in de Scarlet Nexus-wereld waarin we getuige zijn van de verloren geschiedenis van Karen Travers via vier cutscène-episodes die worden vrijgespeeld door uitdagingen te overwinnen.

Onder deze uitdagingen moeten we het moeten opnemen tegen een nieuwe vijand in de Vision Simulator die in de laatste update is geïntroduceerd. Het wordt aangeraden om beide campagnes te voltooien voordat je aan deze DLC begint, omdat de episodes spoilers bevatten, die het ware motief van de belangrijkste antagonist van het spel onthullen.

We krijgen toegang tot twee nieuw ontworpen kostuumsets: de Guardian Attire Set gebaseerd op Karens outfit van conceptkunstenaar Tamami Ishikawa en de Heir Attire Set van Masakazu Yamashiro, ontwerper van de monsters die in New Himuka ronddwalen.

De derde DLC bevat ook een nieuwe plugin “Status Aliment Resister”, die je direct in de winkel kunt vrijspelen en die je volgende gevechten een extra twist geeft.

Naast de DLC is de gratis update 1.07 beschikbaar, deze brengt een nieuwe moeilijkheidsgraad “Very Hard” waarbij de schade die vijanden oplopen twee keer zo veel is als bij de Normal-moeilijkheidsgraad en de schade die uitgedeeld wordt x0.6 is. Nieuwe uitdagingen en nieuwe beloningen wachten op de spelers, evenals een nieuw cadeau voor hun team.

Tot slot komt de gratis update met de veelgevraagde fotomodus die garant zal staan voor een boeiende ervaring en fans hun eigen visie op de Brain Punk-wereld van Scarlet Nexus laat delen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)