Derde DLC voor Far Cry 6, Joseph: Collapse, nu verkrijgbaar

Joseph: Collapse, de derde en laatste DLC voor Far Cry 6 die deel uitmaakt van de Season Pass, is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows pc.

Spelers kruipen in de huid van Joseph Seed, de iconische schurk uit Far Cry 5, in een verwrongen versie van Hope County, Montana voor een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre.

Een combinatie van intense actie en verhalen biedt spelers een unieke kans om de wereld te bekijken vanuit het gemartelde en gekwelde brein van Joseph.

Neem het op tegen zijn voormalige volgelingen na het instorten van zijn sekte, confronteer zijn familieleden en vecht om zijn innerlijke demonen in bedwang te houden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)