Ubisofts Riders Republic is dit weekend gratis speelbaar

Riders Republic en het Italiaanse merk Prada slaan de handen in mekaar. Daarnaast is de game vanaf donderdag 10 februari 17u00 tot maandag 14 februari 20u00 gratis speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S en Xbox One. Nieuwe spelers kunnen de game nu al pre-loaden op PlayStation.

Spelers die vanaf nu de Riders Ridge induiken, worden ondergedompeld in een thematische ervaring, versierd met de kleuren van Prada Linea Rossa.

Deze samenwerking biedt unieke activiteiten en extra’s, namelijk:

  • Een nieuw evenement, Prada Beyond the Line: dit evenement is alleen of met vrienden te spelen en is een creatieve nieuwe kijk op een van de meest epische sneeuwparken van de Republic. Spelers maken gratis gebruik van de Fraction x Prada Linea Rossa-ski’s, de Riders Republic Jumbo Bike en de nieuwe freestyle sneeuwscooter*.
  • Een originele in-game outfit, exclusief ontworpen door Prada voor Riders Republic; spelers kunnen de outfit vrijspelen door deel te nemen aan de Shackdaddy Bandits wekelijkse uitdagingen.
  • Een nieuw Prada sponsorprogramma, met nieuwe uitrusting zoals een fiets, ski’s, snowboard en twee extra originele Prada outfits (beschikbaar vanaf 16 februari).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)