Call Of Duty hint naar gepantserde voertuigen voor seizoen 2 van Vanguard/Warzone

Op 14 februari start Season 2 van Vanguard. Bij de start van het nieuwe seizoen zouden we kunnen rekenen op gepantserde voertuigen voor zowel Vanguard als Warzone.

Dat is toch wat we durven af te leiden uit een bericht dat de studio recent op Twitter plaatste.

In een post op de Call of Duty Twitter-pagina wordt de promo art van Season 2 onthuld om Vanguard-operators te tonen met een motor en tanks. “De frontlinies worden versterkt,” schrijft Activision. “Maak je klaar voor Armored War Machines die op 14 februari naar Vanguard en Warzone komen.

Benieuwd hoe de fans zullen reageren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)