Man met Sonic the Hedgehog-masker tracht bank te overvallen

Bankovervaller, het is een job apart. Al kwam deze would be bankovervaller wel heel origineel uit de kast. Hij verkleedde zich namelijk als Sonic the Hedgehog.

En dat is geen grap! In Florida trachtte een kerel die een Sonic the Hedgehog-masker had aangetrokken een bank, de Florida Credit Union, te overvallen.

Volgens het politierapport confronteerde de verdachte, die gewapend was met een hamer, een bankbediende. De verdachte ging er uiteindelijk te voet vandoor, waarbij getuigen hem beschreven als iemand die een masker droeg dat leek op Sonic uit de videogameserie. De verdachte is nog steeds op vrije voeten.

De man was de politie dus te snel af, en ging aan de haal met een heleboel muntjes. (Hebjem?) Misschien was het Sonic wel die op zoek was naar centjes om een nieuwe game te ontwikkelen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)