Techland vertelt wat je mag verwachten aan hotfixes deze week voor Dying Light 2

Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 scoort hoge ogen en doet het heel goed out there. Al hoor en lees je wel dat er nog heel wat kleine en vervelende bugs in het spel zitten, en dit op alle platformen. Vandaag vertelt Techland wat je nog mag verwachten aan fixes en tweaks deze week, en ook dit voor alle platformen.

We beginnen met de pc-versie: hier zal de aankomende hotfix DLSS-verbeteringen bieden naast fixes voor verschillende crashes. Daarnaast richt deze patch zich ook op het aanpakken van een probleem dat zwarte schermen veroorzaakt in diverse situaties. Ook laat de studio weten dat het werkt aan de problemen met sommige key bindings, fixes voor verhaalblokken en visuele bugs. Tot slot zal een toekomstige patch back-up saves en extra video-instellingen toevoegen.

Dan de PlayStation-versie want die ook nog wat hulp gebruiken. Hier mag je rekenen op verschillende prestatie-optimalisaties, naast fixes voor crashes, balansverbeteringen, AI Visuele aanpassingen en verbindingsstabiliteit. Ook wordt het flikkerende schermprobleem aangepakt.

Last but not least mogen ook Xbox-gamers hun deel aan fixes en verbeteringen verwachten. Zo zou de nieuwe patch die deze week verschijnt een 60+ FPS Variable Refresh Rate (VRR) modus mogelijk maken. Net als de hotfix voor PlayStation zal de Xbox-patch problemen met de stabiliteit van de verbinding, spelcrashes en oneindige zwarte schermen verhelpen. Daarnaast zal de nieuwe update, naast vele andere fixes, verschillende problemen oplossen wanneer AI geblokkeerd kon worden in geometrie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)