Infinity Ward kondigt “nieuwe generatie” Call Of Duty officieel aan

Call of Duty MW

Er bestaan nog zekerheden in het leven! Eentje daarvan is dat we nog steeds elk jaar op een nieuwe Call of Duty kunnen rekenen, en dat voorlopig ook PlayStationfans zich geen zorgen hoeven te maken. Dat zijn eigenlijk twee zekerheden in één zin trouwens.

Nu Vanguard niet echt een succes blijkt te zijn, kijken heel wat fans reeds uit naar een volgende, en hopelijk betere, opvolger. En kijk, Infinity Ward kondigt vandaag een “nieuwe generatie” Call of Duty aan.

Op het concept is het nog even wachten. Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, wordt algemeen aangenomen dat deze nieuwe telg een vervolg zal zijn op Modern Warfare uit 2019, en Modern Warfare II zal heten.

Op Twitter hintte Infinity Ward dat de “nieuwe generatie” van Call Of Duty “binnenkort” komt. De studio raadde fans aan om op hun hoede te blijven. Dat zou kunnen betekenen dat een onthulling er wel eens zit aan te komen. Wat dus meteen ook in het plannetje past om de release van Call Of Duty 2022 te vervroegen als reactie op Vanguards slappe ontvangst.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)