Spannende trailer voor de thriller No Exit

Stel je voor dat je in je eentje aan het wandelen of aan het sporten bent, en plots krijg je te maken met een misdaad. Wat zou jij doen? Hulp bieden of doen alsof je neus bloedt en je eigen leven redden?

Dat is alvast waar een studente, die tijdens een sneeuwstorm vast komt te zitten op een afgelegen plek in de bergen, mee te kampen krijgt. Op de parking van die rustplaats ontdekt ze een bestelwagen met daarin een ontvoerd kind.

En nu? Wat zou jij doen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)