Opnames tweede seizoen Loki starten deze zomer

Loki

Ik was een van de vele fans van de Disney+-reeks Loki van vorig jaar. Ik heb altijd een zwak gehad voor de God of Mischief gespeeld door de geweldige Tom Hiddleston.

Het ziet er naar uit dat we volgend jaar het tweede seizoen van Loki mogen verwachten, want volgens Backstage starten de opnames deze zomer. Deze zullen opnieuw plaatsvinden in de legendarische Pinewood Studio’s in Londen.

De casting is op dit moment volop aan de gang, maar ik mag er wel van uitgaan dat we Sophia Di Martino als Sylvie, Owen Wilson als Mobius, Gugu Mbatha-Raw als Judge Renslayer en Wunmi Mosaku als Hunter B-15 opnieuw aan het werk zullen zien.

Ik kan alvast niet wachten om te ontdekken wat de Time Variance Authority nog allemaal in petto heeft én wat er nu gaat gebeuren na die fantastische cliffhanger. In tussentijd kijk ik nagelbijtend uit naar de laatste twee afleveringen van The Book of Boba Fett én wat de Obi-Wan Kenobi-reeks in petto heeft.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.