Resident Evil 7 is nog steeds populairder dan Resident Evil Village

Resident Evil 7 Biohazard

Resident Evil 7 heb ik gespeeld met een serieus ei in mijn broek. Maak daar trouwens maar een hele omelette van… Met als gevolg dat ik opvolger Village nog niet durf aan te raken. Gelukkig zijn er heel wat gamers die wel pap lusten van Capcoms horrorserie.

Uit cijfers blijkt echter dat Resident Evil 7 nog steeds populairder is dan zijn opvolger Resident Evil Village. Deze kon nochtans ook op heel wat bijval en goedkeurende blikken rekenen van de fans.

Village ging tot op heden maar liefst 5,7 miljoen keer over de toonbank, daar waar Resident Evil 7 aan 10,6 miljoen stuks zit. Misschien dat de in aantocht zijnde DLC voor Village de cijfers nog wat kan opkrikken natuurlijk.

De verkoop van RE7 komt echter niet in de buurt van de dominantie van Monster Hunter World in de hitlijsten van Capcom, dat nu 17,8 miljoen eenheden heeft verkocht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)