fbpx

Pokémon VSTAR gaan een belangrijke rol spelen in de Pokémon TCG-metagame

The Pokémon Company International pakt uit met het nieuwe spelmechanisme Pokémon VSTAR voor de Pokémon Trading Card Game.

Pokémon VSTAR maakt zijn opwachting in de komende Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Brilliant Stars, die in het eerste kwartaal van 2022 te verkrijgen zal zijn.
 
Pokémon VSTAR zijn een evolutie van Pokémon V en gaan een belangrijke rol spelen in de Pokémon TCG-metagame. Elke Pokémon VSTAR heeft een VSTAR Power – een Ability of aanval – met een uiterst krachtig effect dat de uitkomst van een gevecht kan bepalen. Spelers kunnen per spel slechts één VSTAR Power gebruiken. En spelers die een VSTAR Power gebruiken, moeten tijdens het gevecht een VSTAR-marker omdraaien.
 
Naast hun VSTAR Power hebben Pokémon VSTAR hoge HP en aanvallen die veel schade aanrichten. Bovendien moeten ze twee Prize-kaarten opgeven wanneer ze uitgeschakeld worden.
 
Trainers kunnen uitkijken naar Arceus VSTAR, Charizard VSTAR, Shaymin VSTAR en Whimsicott VSTAR in Sword & Shield—Brilliant Stars. De uitbreiding bevat tevens een speciale Trainer Gallery-deelset met 30 kaarten van populaire Trainers en Pokémon.

Sword & Shield—Brilliant Stars zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties en omvat het volgende:

  • 20 Pokémon V en 15 full-art Pokémon V
  • 4 nieuwe Pokémon VSTAR
  • 3 nieuwe Pokémon VMAX
  • 22 Trainer-kaarten en 6 full-art Supporter-kaarten
  • 1 nieuwe Special Energy-kaart

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder