Two Point Campus verschijnt op 17 mei, meteen beschikbaar op Game Pass

Two Point Campus

Je hebt misschien wel al gehoord van Two Point Hospital. De game verscheen in 2018 en liet je op de meest geschifte manier een ziekenhuis managen. Nu komt er een soort spin-off op deze game in de vorm van Two Point Campus.

Hierin is het zaak om een universiteit uit de grond stampen. Naar analogie van Two Point Hospital zal dit ook verre van een normale campus zijn. Want studenten zullen van de pot gerukte vakken kunnen volgen en even bizarre naschoolse activiteiten kunnen doen.

Two Point Campus is vanaf 17 mei beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X| S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Abonnees van Game Pass hebben geluk, want de game is vanaf die dag ook beschikbaar op Game Pass voor Xbox en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.