Zo ziet Dying Light 2 eruit op last-gen consoles

Dying Light 2

Vrijdag is het zover. Dan kan iedereen die een zwak heeft voor zombies zijn hart ophalen met Dying Light 2: Stay Human.

We hebben de laatste weken al heel wat info voorgeschoteld kregen over de toekomst van de game. Dit nieuws werd altijd geserveerd met prachtige trailers met beelden van de PC- of next-gen versies.

Nu heeft ontwikkelaar Techland eindelijk ook gameplay footage vrijgegeven van de last-gen consoles. Ofwel de versie voor PlayStation 4 en Xbox One. Hierdoor krijgen gamers onder ons die nog geen next-gen console hebben kunnen scoren, de kans om te zien welk vlees ze in de kuip krijgen.

Dying Light 2: Stay Human is vanaf 4 februari beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. De Switch-versie verschijnt na de zomer.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.