Fast and Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R nu beschikbaar op next-gen consoles

Outright Games kondigt aan dat hun actieracegame Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R nu ook beschikbaar is op PlayStation 5 en Xbox Series X. Volgens hen kan je nu rekenen op spectaculaire beelden, hogere resoluties en hogere framerates.

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R is geïnspireerd op de animatieserie Fast & Furious: Spy Racers van Universal Pictures en DreamWorks. Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R is de terugkeer van de beruchte criminele organisatie SH1FT3R die uit is op chaos. Het is aan de Spy Racers om hen te stoppen tijdens een spannend racetoernooi dat zich uitstrekt van Los Angeles tot aan de Sahara!

Spelers kunnen kiezen uit al hun favoriete Spy Racers-personages, waaronder SH1FT3R. Gebruik hun racevaardigheden en spionage-uitrusting om de overhand te krijgen. Ze moeten spionagegadgets gebruiken om circuits te vinden, te openen en te versnellen en sluiproutes te vinden om races te winnen en de wereld te redden.

Fans kunnen hun auto’s personaliseren en aanpassen met een breed scala aan kleurrijke skins. Tussen het verslaan van SH1FT3R in de verhaalmodus door, kunnen spelers hun talenten inzetten in de split-screen multiplayer met maximaal zes andere spelers. 

Volgende maand brengt Outright Games ook een nieuw DLC-pakket uit, met nieuwe circuits, voertuigen, personages en uitrusting, dus er komt nog veel meer. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)