Finale trailer voor Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin ligt op 18 maart in de rekken. Hoog tijd dus voor Square Enix om ons nog snel een finale, en dus meteen ook laatste, trailer te serveren om ons warm te maken voor de game.

Deze nieuwe action-RPG, die is ontwikkeld door Team NINJA van Koei Tecmo Games (Ninja Gaiden- en Nioh-serie), in samenwerking met Tetsuya Nomura (Final Fantasy VII, Kingdom Hearts), geeft een gedurfde, nieuwe draai aan de Final Fantasy-serie die zowel bestaande Final Fantasy-fans als nieuwe spelers zal aanspreken zeggen de makers.

Jack en zijn bondgenoten, Ash en Jed, zijn vastberaden om Chaos te verslaan wanneer ze de poorten naar de Chaos Shrine opengooien. Toch blijven er twijfels – zijn ze werkelijk de Warriors of Light waar de voorspellingen van spreken? Stap in een wereld van duistere fantasie en geniet van de opwindende, spectaculaire gevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)