Hier is de launch trailer voor Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Uncharted Legacy of Thieves Collection

Binnen exact één week kunnen we opnieuw aan de slag met één van Sony’s populairste franchises. De Uncharted: Legacy of Thieves Collection omvat naast Uncharted 4: A Thief’s End ook Uncharted: The Lost Legacy. Beide spellen zijn opgepoetst voor PlayStation 5.

Om de nakende release te vieren, heeft Sony een nieuwe blogpost en launch trailer vrijgegeven. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft bij het compileren van de trailer rekening gehouden met fragmenten die zij leuk vonden aan beide games en die voor iedereen heel wat nostalgie zullen oproepen.

De game zal zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar zijn voor 49,99 euro. Spelers die in het bezit zijn van Uncharted 4: A Thief’s End (fysiek of digitaal) en/of Uncharted: The Lost Legacy (fysiek of digitaal) op PlayStation 4, kunnen voor 10 euro upgraden naar de digitale versie van de Legacy of Thieves Collection op PlayStation 5. Ook wie in het bezit is van de Uncharted Digital Bundle kan voor 10 euro upgraden naar de digitale versie van de Legacy of Thieves Collection op PlayStation 5. Spelers die Uncharted 4: A Thief’s End via PlayStation Plus gedownload hebben, kunnen helaas niet profiteren van deze actie.

Uncharted: Legacy of Thieves collection zal op 28 januari verschijnen voor PlayStation 5 en zal later dit jaar ook te verkrijgen zijn op PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.