The Batman houd je bijna drie uur voor het scherm

The Batman

Films worden systematisch langer en langer. Daar heb ik op zich niks op tegen, zolang de film mij uiteraard maar blijft boeien.

Een van de langste filmzittingen had ik met Marvel’s Avengers: Endgame met 3 uur en 1 minuut. Dat doorzettingsvermogen heb ik gekweekt met het meermaals kijken van de Extended Editions van The Lord of The Rings.

Ook de nieuwste uit het DC-universum zal enig doorzettingsvermogen vragen. Want filmmaatschappij Warner heeft bevestigd dat de film 2u55 lang zal zijn. Dit is inclusief acht minuten aan eindgeneriek.

Na het zien van de laatste trailer heb ik om eerlijk te zijn wel vertrouwen in Robert Pattinson en regisseur Matt Reeves.

The Batman is vanaf 2 maart te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.