“EA overweegt om Battlefield 2042 free-to-play te maken”

Tja, Battlefield 2042, het drama van het jaar? Of deed iemand nog slechter? Feit is dat er al heel wat liters virtuele inkt gevloeid zijn over EA en DICEs zorgenkindje. En wie anders dan Tom Henderson komt met verrassende informatie op de proppen?

Battlefield 2042 ligt in de rekken, de community is ontevreden, zelfs cheatmakers verkopen hun cheats niet meer omdat niemand de game nog speelt of omdat hun cheats zelfs niet werken door de vele bugs in de game. Daarbovenop loopt het spel voor geen meter en gaan de spelers op zoek naar alternatieven.

Tja, wat doe je dan? De game ligt er, de ontwikkeling heeft veel geld gekost en dat moet toch op de een of andere manier terugverdiend worden. Het is dan ook geheim dat ze bij EA met de handen in het haar zitten en op zoek gaan naar oplossingen.

Tom Henderson beweert zelfs dat een van die mogelijkheden het free-to-play principe zou zijn… Dat zou op zich al een straffe stoot zijn als je het ons vraagt maar bon, als de man het zegt.

EA is naar verluidt erg teleurgesteld over hoe Battlefield 2042 heeft gepresteerd en ‘bekijkt alle opties’ voor de titel, waaronder Free to Play,” aldus Henderson, die belooft dat er in de nabije toekomst meer updates zullen komen.

Niet onmogelijk en niet ondenkbaar, maar zou EA zo ver gaan?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over '“EA overweegt om Battlefield 2042 free-to-play te maken”'

Reacties zijn gesloten.