Nieuw competitief in-game-event start vandaag in Old School RuneScape

Old School RuneScape NEX

Toen ik op de kerstmarkt van Hoeilaart met wat gamers sprak viel het me op hoeveel van hen Runescape speelden. Zot dat een game die toch heel wat jaren op de teller heeft staan ook de hedendaagse jeugd kan intrigeren.

Leagues III: Shattered Relics, een nieuw in-game event, gaat vandaag live in Old School RuneScape voor zowel PC- als mobiele spelers. Het is een tijdelijk evenement dat spelers in staat stelt om de game op een volledig frisse manier te ervaren.

Leagues III: Shattered Relics is nu live en loopt tot 3 maart 2022. Het speciale evenement introduceert een geheel nieuw Relic-systeem en draait om het verdienen van Relic-fragmenten via skilling, minigames en het verslaan van bazen. Deze Relics bieden krachtige buffs en modifiers voor het personage van de speler. Het nieuwe systeem stelt spelers in staat om Relic-fragmenten te combineren en grote krachten te ontdekken en ontgrendelen. Tot slot is het mogelijk voor spelers om exclusieve trofeeën en beloningen te verdienen.

Shattered Relics is het eerste Leagues-evenement dat spelers toegang geeft tot heel Gielinor in Old School RuneScape. Er is echter een twist: bijna alles is afgesloten. In de tutorial ontgrendelen spelers eerst de skills defence, thieving en fishing. Naarmate het avontuur vordert moeten echter andere skills worden vrijgespeeld.

Ook is dit het eerste Leagues-evenement waarin de geschiedenis van het speltype wordt uitgebreid met onder andere de introductie van een nieuw personage dat bekendstaat als The Sage. Ook is een nieuwe Leagues Hall toegevoegd waar spelers hun trofeeën en beloningen kunnen uitstallen.

Bezoek de officiële website voor meer informatie over Leagues III: Shattered Relics.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)