Nieuwe trailer voor actiefilm Gasoline Alley met Bruce Willis

Bruce Willis zal voor ons altijd in ons geheugen gegrift staan als John McClane uit de iconische Die Hard-films. En voor de iets oudere fans ook uit The Sixt Sense. De laatste jaren draaft hij echter op in de ene (magere) actiefilm na de andere.

Hij volgt hiermee een beetje in de voetsporen van die andere ooit populaire actieheld Steven Seagal. Ook Steven draafde na zijn hoogtepunt op in de ene na de andere (magere) actiefilm, en kreeg er bovendien nog een flink pak kilo’s bij. Maar bon, back on topic nu.

In de nieuwe prent Gasoline Alley is Bruce weer van de partij, dus zet je schrap voor heel wat explosieve actie.

Het verhaal gaat als volgt: Jimmy Jayne, een gereformeerde ex-crimineel, is de hoofdverdachte van de moord op drie Hollywood-sterren. Hij zet alles op alles om z’n onschuld te bewijzen en riskeert z’n leven in de duistere onderwereld van Los Angeles, terwijl rechercheurs Freeman (Willis) en Vargas hem op de hielen zitten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)