Xbox Game Pass telt intussen 25 miljoen abonnees

Xbox Game Pass

Het is een topdag voor Microsoft. Niet alleen kan het vandaag naar buiten komen met de aankondiging dat het Activision Blizzard overneemt, ook Game Pass loopt lekker met intussen 25 miljoen abonnees.

Het is een feitje dat je mogelijks over het hoofd hebt gezien in de officiële aankondiging van Phil Spencer dat Activision Blizzard voortaan deel uitmaken van de Xbox-familie.

Dat getal zal wellicht nog groeien in de komende maanden. Met de overname van de studios achter onder andere Overwatch, Call of Duty en Warcraft zullen er nieuwe interessante titels hun weg vinden naar het all-you-can-eat gameabonnement van Xbox.

Op de Pragalicious-redactie wordt er alvast druk gespeculeerd over de mogelijkheden. Stel je voor: World of Warcraft in je Game Pass-abonnement. Of nooit meer een Call of Duty-titel full price moeten kopen. De mogelijkheden zijn legio.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.