Cyberpunk 2077’s next-gen update zou, afgaand op Steams build upgrade, nabij zijn

Cyberpunk 2077

Normaal moest de next-gen upgrade voor Cyberpunk 2077 eind vorig jaar verschijnen. Maar CD Projekt RED verschoof de release naar Q1/2022. Zou de update nakend zijn?

Sommige fans vermoeden dat de update wel eens nabij zou kunnen zijn. Zij merkten op SteamDB op dat de Steam build van Cyberpunk 2077 voor het eerst sinds oktober 2021 geüpgrade werd naar een nieuwe versie.

Dit zou kunnen betekenen dat er (eindelijk) nog eens een update voor de game onderweg zou zijn, of waarom niet, dat de langverwachte next-gen patch (of een pre-patch hiervoor) nabij zou kunnen zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)