Belgische ontwikkelaar brengt Cannibal Cuisine eind januari naar PlayStation en Xbox

Cannibal Cuisine is een game ontwikkeld door het Belgische Rocket Vulture en dat is toch als Belg zijnde iets om trots op te zijn. De game kwam in 2020 al uit voor Nintendo Switch en PC, eind januari is het de beurt aan PlayStation en Xbox.

Wie een liefhebber is van couch co-op games heeft ongetwijfeld de game Overcooked al gespeeld. Voor wie na deze game te spelen, toch nog op zoek is naar een nieuwe uitdaging, is er goed nieuws. Belgische ontwikkelaar Rocket Vulture brengt eind januari Cannibal Cuisine uit naar PlayStation en Xbox.

Cannibal Cuisine is een soortgelijke kopie van Overcooked. Het grote verschil is dat we met kannibalen aan de slag gaan. Ze moeten voor hun god Hoochooboo koken, gelukkig worden de vele eilanden bezocht door toeristen. Tijd om op jacht te gaan, want naast fruit en groenten moet je natuurlijk ook vlees op het menu krijgen.

Dat we als kannibaal spelen en op jacht moeten gaan om aan onze ingrediënten te komen is al een twist tegenover Overcooked, maar Cannibal Cuisine wordt nog interessanter, want elke kannibaal heeft zijn eigen kracht. Zo kan je vuurspuwen, healing totems plaatsen en dashen door bepaalde obstakels.

Cannibal Cuisine kwam al uit in 2020 voor Nintendo Switch en PC. Op 25 januari is het de beurt aan PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.