Eerste volledige trailer voor Raised by Wolves Season 2

Zelf was ik niet echt onder de indruk van het eerste seizoen van HBO’s prestigieuze serie Raised by Wolves. Ook al was de regie in handen van Ridley Scott en speelde Travis Fimmel (Ragnar uit Vikings) een van de hoofdrollen. De fans die kunnen binnenkort genieten van het tweede seizoen.

Het verhaal van seizoen 1 ging als volgt: Android partners Moeder (Amanda Collin) en Vader (Abubakar Salim) sluiten zich, samen met hun kroost van zes menselijke kinderen, aan bij een nieuw gevormde atheïstische kolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22 b. Maar het navigeren door deze vreemde nieuwe samenleving is slechts het begin van hun problemen als Moeder’s “natuurlijke kind” dreigt het kleine beetje dat overblijft van het menselijk ras uit te roeien.

Hieronder alvast een voorsmaakje van seizoen 2.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)