Nieuw Dying Light 2-videodagboek vertelt ons meer over de coöp-mogelijkheden

Techland heeft een nieuw, en meteen ook laatste, videodagboek vrijgegeven voor Dying Light. In dit laatste videodagboek staan de coöp-mogelijkheden van de game centraal.

Zelf ben ik niet echt een coöp gamer. Laat mij de single player games maar rustig in mijn eentje spelen. Op het vlak van multiplayer is dat natuurlijk anders want dat is altijd plezanter met meerdere spelers.

Maar gamers die graag met meerdere spelers spelen, en zeker van plan zijn om Dying Light 2 in coöp te spelen, die moeten zeker onderstaande trailer checken.

Jonah Scott, de stem van Dying Light 2 protagonist Aiden Caldwell, is de gastheer van deze laatste aflevering, samen met zijn co-host Leah. Het duo zal “kijkers meenemen op een hel van een rit met nieuws, recensenten, en sneak peeks naar in-game materiaal” voor Dying Light 2.

Denk hier aan de eerder genoemde nieuwe gameplay trailer, evenals een blik op last-gen console prestaties en visuals.

Dying Light 2 verschijnt 4 februari.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)