Ransomware aanval bij Game Mania

Op maandagochtend 10 januari omstreeks 03u00 werd Game Mania getroffen door een ransomware aanval.

De daders hebben toegang gehad tot een server waarop diverse bedrijfsinformatie staat, waaronder persoonsgegevens. Het gaat om algemene persoonsgegevens zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Wachtwoorden en betaalgegevens werden niet gecompromitteerd.

“Wij onderzoeken momenteel de situatie en proberen die zo snel mogelijk te herstellen.” laat Game Mania weten.

Alle informatie of antwoorden op je vragen kan je vinden op deze speciale pagina die Game Mania hiervoor in het leven riep.

Deze mail viel vanmiddag bij alle Game Mania klanten in de digitale brievenbus:

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)