Alle twijfels uit de weg; 13 minuten aan Pokémon Legends: Arceus

Binnen zo’n twee weken kunnen we aan de slag met Pokémon Legends: Arceus. De game gooit het huidige concept van Pokémon-games overboord en komt met iets volledig nieuws op de proppen. Velen zijn geboeid door de veranderingen, terwijl anderen dan weer heel sceptisch zijn tegenover de gewijzigde speelstijl. Een nieuwe gameplay-video brengt meer duidelijkheid omtrent de game.

Daarnaast waren er heel wat onduidelijkheden als het neerkomt op gameplay. Die twijfels worden nu de wereld uitgewerkt met een gameplay-video van maar liefst 13 minuten. In de video komen allerhande aspecten van de game aan het bod; gaande van Pokémon vangen en het personaliseren van jouw personage tot het concept van Noble Pokémon. Twijfel je dus nog aan de game? Check dan zeker onderstaande video. voor meer duidelijkheid! Wij zijn alvast grote fan…

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.