Warcraft-regisseur heeft zin om Full Throttle te verfilmen

Wie herinnert zich nog, of is oud genoeg om zich Lucas Arts’ Full Throttle te herinneren? Deze graphic adventure game, van de hand van de legendarische Tim Schafer, verscheen in 1995. En nu ziet het er naar uit dat de game (misschien) terugkeert.

Laat me daar meteen aan toevoegen dat ik het dan niet over een remaster of remake heb, maar wel over een film. Al is er op Steam wel een remake te vinden als je daar zin in hebt.

Niemand minder dan Duncan Jones, zoon van David Bowie en regisseur van de Warcraft-film, heeft immers plannen om de game te verfilmen. De film zou net als de game het verhaal vertellen van Ben Throttle, de leider van de motorbende de Polecats, die verwikkeld raakt in een verhaal van motoren, mayhem en moord.

Via Twitter liet Jones het volgende verstaan “Als jullie allemaal aan Disney Studios kunnen vertellen hoe graag ik Full Throttle voor Disney+ zou willen maken, zou ik dat enorm op prijs stellen.

Jullie weten dus wat jullie te doen staat…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)