Razer helpt je gameroom of man cave uit te bouwen met Project Sophia en Enki Pro HyperSense

Ik zou graag een eigen gameroom of man cave hebben, maar momenteel zit alles weggestopt in kasten en op zolder. Mijn consoles en gaminglaptop staan dan weer in de huis- en eetkamer tot grote ergernis van mijn vrouw. Maar ooit, ooit komt het ervan! Mijn eigen gameroom!

Misschien moet ik tegen dan de hulp inroepen van de experten van Razer want zij pakken uit met een uniek concept.

Razer presenteert en definieert de toekomst van de ultieme thuisopstelling met Project Sophia en Enki Pro HyperSense.

Een volledig modulair ontwerp maakt van Project Sophia ’s werelds eerste gaming bureauconcept met de aanpasbaarheid om aan de eisen van elke gebruiker te voldoen, terwijl de Enki Pro HyperSense gaming stoel een nieuw niveau van realisme introduceert met geavanceerde haptische feedback.

Volledig modulair. Volledig aanpasbaar

Centraal in de flexibiliteit van Project Sophias staat een zeer aanpasbaar bureau dat tot 13 afzonderlijke modules kan ondersteunen voor een onnoemelijk niveau van personalisatie. Hierdoor kan elke sectie worden geconfigureerd met een reeks taakspecifieke componenten, zoals secundaire schermen, systeembewakingstools, sneltoetsenpanelen met aanraakschermen, pentabletten en audiomixereenheden, of zelfs externe opnamekaarten, zodat de set-up van de gebruiker in luttele seconden aan de specifieke situatie kan worden aangepast.

Desktop power. In je bureau.

Het hart van Project Sophia is een op maat gemaakte PCB met geavanceerde kerncomponenten, waaronder de nieuwste Intel-processor en NVIDIA GPU om de meest resource-intensieve taken te ondersteunen. Om de ruimte op het bureau te maximaliseren, is dit alles ondergebracht in een slank chassis dat magnetisch vastklikt onder het glazen tafelblad, dat net zo gemakkelijk kan worden losgemaakt om nieuwe upgrades te installeren, zodat de gebruiker snel het systeem kan creëren dat nodig is voor de taak die hij moet uitvoeren.

Modules zijn ontworpen voor alle soorten gebruikers, waarbij makers touchscreen digitizers, tablets en creatieve invoertools kunnen toevoegen om sneltoetsen en macro’s te stroomlijnen, terwijl gamers zich in plaats daarvan kunnen richten op modules voor high-fidelity audio en zinderende visuele prestaties door een THX Surround Sound-systeem en monitor met hoge verversingsfrequentie toe te voegen. Streamers kunnen Project Sophia omtoveren tot een volledige broadcastopstelling, compleet met camera, microfoon en streambesturing, terwijl degenen die op zoek zijn naar een efficiëntere werkomgeving effectief en comfortabel kunnen multitasken met een productiviteitsneltoetsmodule, draadloze oplader en kopjeswarmer.

Voor een verbeterde onderdompeling en aanpassing is het ruime bureau bekleed met LED’s die kunnen worden gesynchroniseerd met het Razer Chroma RGB ecosysteem, en is uitgerust met een next-gen OLED display dat is voorzien van zelfverlichtende pixels en de nieuwste technologieën om te zorgen voor een helderder, scherper beeld voor de ultieme kijkervaring in 65″.

Gevanceerde gamingstoel maakt het compleet

Vandaag wordt ook de Enki Pro HyperSense aangekondigd, een geavanceerde gamestoel met haptische technologie die gebruikers een nieuwe dimensie van onderdompeling in gaming biedt. De Enki Pro HyperSense is gebaseerd op het populaire ontwerp van de Enki Pro-stoel en is voorzien van een haptische feedbackunit die samen met D-BOX is ontwikkeld om de meest authentieke, levensechte feedback te geven tijdens het gamen. De stoel is tevens voorzien van een Chroma RGB-hoofdsteun waarmee gebruikers hun stoel tijdens het gebruik kunnen personaliseren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)