fbpx

Razer en Fossil introduceren de Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch voor gamers

Ik draag al jaren geen horloge meer. Je kan immers op elke smartphone het uur aflezen en er hangt altijd wel ergens een klok in de buurt. En anders vraag je het maar aan een voorbijganger denk ik dan. Maar bon, er zijn mensen die wel heel graag een horloge dragen, en voor gamers komt er nu een uniek exemplaar bij.

Onderstaande info komt uit het persbericht. We hebben geen exemplaar getest.

Razer en Fossil hebben de handen ineen geslagen om een limited-edition wearable te creƫren, vol met exclusieve Razer branding en toonaangevende prestaties voor gamers.

Razer kondigde haar samenwerking aan met horlogefabrikant Fossil, voor de lancering van een limited-edition smartwatch: de Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch.

De co-branded wearable maakt gebruik van Fossil’s meest innovatieve smartwatch platform tot nu toe, de Fossil Gen 6. Het beschikt ook over drie exclusieve Razer wijzerplaten, waaronder Analog, Text, en Chroma, evenals twee verwisselbare bandjes. De Razer X Fossil Gen 6 wordt deze maand wereldwijd gelanceerd voor 329 euro in een gelimiteerde oplage van slechts 1.337 stuks.

De Gen 6 is de eerste smartwatch aangedreven door het Snapdragon Wear 4100+ Platform – en biedt gebruikers upgrades op het gebied van snelheid en prestaties, waaronder een snellere laadtijd van applicaties, zeer responsieve gebruikerservaringen en een efficiĆ«nter stroomverbruik. Met een totaal 30% verhoogde prestaties en het draaien van Wear OS door Google, de smartwatch doet veel meer, veel sneller om gamers een modieuze cutting edge te geven.

De Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch beschikt ook over top wellness-functies als een knipoog naar de verbintenissen van beide merken op het gebied van wellness en komt slechts een paar maanden na de lancering van Razer’s speciale wellness-initiatief voor gamers, Champions Start From Within.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d