Halo Infinites Fracture: Tenrai-event is weer live (en beter)

Verdorie wat is Halo Infinites multiplayer plezant om te spelen. Ik kan er maar niet afblijven… Dagelijks mijn dailies en wekelijks mijn weekly challenges en nu komt daar ook nog het Fracture: Tenrai-event bij. Ja, ik moet en zal die coole samoeraiskin hebben!

Maar wat ook cool is, is dat het event wat gepimpt werd. Kort na de release van Infinites multiplayer pakte 343 Industries een eerste keer uit met het event. Nu, sinds 4 januari start de tweede etappe (tot 10 januari) en nadien keert het event nog vier keer terug zodat je zeker tijd genoeg hebt om het event uit te spelen en de skin te scoren.

Het event zelf bestaat uit een gratis battle pass van 30 levels, en voor elke uitdaging die je tot een goed einde brengt stijg je een level, en krijg je een reward. Daarbovenop leveren die challenges ook XP op voor je premium battle pass (te betalen) en je standaard pas. En de ultieme beloning is natuurlijk de volledige samoerai-skin.

Maar er zijn enkele belangrijke aanpassingen. In plaats van zeven uitdagingen, heb je er nu tien als onderdeel van je wekelijkse totaal. Deze worden afgewisseld met uitdagingen zonder event, zodat je altijd minstens één Tenrai-thema hebt om af te werken in je actieve rotaties. In dit herziene systeem kun je de Fracture: Tenrai-pas in slechts drie van de vijf herhalingen (het eerste liep in november 2021) voltooien (inclusief deze week).

Dit zijn de data van stap 3, 4, 5 en 6:

Week 3 – February 4, 2022 to February 7, 2022.
Week 4 – February 22, 2022 to March 2, 2022. 
Week 5 – March 19, 2022 to April 5, 2022. 
Week 6 – April 19, 2022 to April 26, 2022

Ook de beloningen zijn verbeterd. De frequentie van items voor eenmalig gebruik, zoals XP-boosts, is flink teruggebracht. En alles vanaf level negen is een cosmetic. Je ziet je skin dus bij elk level dat je stijgt cooler worden, en dat werkt bij mij als een lap op een rode stier: ik kan er niet afblijven…

Daarom dat ik dit nog zit te typen om 02u16 ’s nachts… (Dus als je die skin wil, dan heb je nog tijd zat maar je zal er wel voor moeten werken natuurlijk)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)