Eerste bewegende beelden van Heavy Rain-achtige titel The Lawyer

Met Heavy Rain leverde ontwikkelaar Quantic Dream ongetwijfeld een van de meest beklijvende games van de voorbije jaren af. Of we ooit een opvolger zullen krijgen? Daar vrezen we voor. Maar misschien kan The Lawyer die leegte wel opvullen?

Net zoals bijvoorbeeld Telltale Games The Walking Dead zal ook The Lawyer verschijnen in verschillende episodes. Zo zal de eerste episode door het leven gaan als The Red Bathtub.

In deze episode draait alles om een lugubere moordzaak waarbij het levenloze lichaam van een vrouw gevonden wordt in een badkuip. Aan jou om de dader achter deze gruwelijke moord op te sporen.

Iets wat, zoals je al snel zal ondervinden, niet zo eenvoudig is… Voorlopig staat de game enkel gepland voor een release via Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)