Eerste volledige trailer voor Snowpiercer Season 3

Fans van post-apocalyptische series, en in het bijzonder Bong Joon-ho’s film Snowpiercer (2013) of acteur Sean Bean die hebben ongetwijfeld genoten van de eerste twee seizoenen op Netflix. Nu kunnen we eindelijk een volledige trailer serveren voor seizoen 3.

Ook mijn vrouw en ik waren helemaal weg van deze knappe serie, en ook wij hebben verdomd veel zin in seizoen drie. En dat is te zien vanaf 25 januari op Netflix!

Voor wie de reeks niet kent: wat overblijft van de mensheid na een nieuwe ijstijd probeert te overleven in een trein met 1001 wagons. De trein wordt bestuurd door een teruggetrokken transportmagnaat, namelijk Mr. Wilford, die de passagiers per klasse heeft gescheiden. Maar natuurlijk laat de laagste klasse (de tails omdat ze zich aan de staart van de trein bevinden) zich niet doen en breekt er een opstand uit. En dan gaan de poppen aan het dansen…

Spoiler Alert

Hieronder de synopsis van seizoen 3. Maar dus niet lezen als je seizoen 1 en/of 2 nog moet zien.

Aan het eind van Snowpiercer S2 beraamden Layton en Ruth, die verbannen waren naar Big Alice’s compostauto, een plan om Snowpiercer terug te veroveren. Met de hulp van Javier en Alexandra, Layton en Ruth keerden ze terug naar Snowpiercer en verenigden ze zich met hun aanhangers. Josie (Katie McGuinness) vernietigde de Aquarium-wagon en scheidde het hoofd van Snowpiercer van de overige 1023 wagons. S3 gaat verder met Layton en zijn vrienden die een kleine rebellentrein van 10 wagons besturen, op zoek naar Melanie en een mogelijke warme locatie om de beschaving weer op te starten. Ondertussen geniet Mr. Wilford op Snowpiercer, van zijn herwonnen machtspositie. Dit in afwachting van Laytons terugkeer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)