The Witcher 3 opnieuw populair op Steam door tweede seizoen op Netflix

The Witcher 3

Dat The Witcher 3: Wild Hunt een populaire game was kort na de release in 2015 valt niet te ontkennen. De game kent op Steam een enorme boost in spelers na de release van het tweede seizoen van The Witcher Netflix-serie.

De hernieuwde populariteit van de game blijkt uit statistieken van SteamDB. De game werd op Steam door bijna 100.000 spelers tegelijkertijd gespeeld toen het eerste seizoen van de serie uitkwam. Afgelopen zondag werden niet dezelfde cijfers bereikt, maar waren er toch meer dan 78.000 gelijktijdige The Witcher 3-spelers op Steam. 

De kans dat we ooit een vervolg gaan krijgen op de populaire game is vrij klein. In 2017 liet de ontwikkelaar nog weten geen vervolg te willen maken.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.