Kunnen we binnenkort als Doom Slayer knallen in Fortnite?

Doom Eternal

Fortnite. You hate it, or you love it. Ik behoor tot de tweede groep en dat zeg ik zonder schroom. Het is een no-nonsense game waarbij je snel in een game zit, zonder dat ik mij moet bezig houden met het zoeken naar een gepaste loadout. Springen, wapens zoeken en knallen. Meer moet dat voor mij niet zijn!

De game van Epic is nog steeds een enorme cashcow en dat heeft veel te maken met de vele coole skins die je kan winnen in de Battle Pass of los kan kopen. Zo gaf ik een groot deel van mijn V-Bucks uit aan de prachtige Boba Fett-skin die vorige week verscheen.

Maar ook verschillende game personages zijn de revue al gepasseerd. Zo maakte onder andere Marcus van Gears of War zijn intrede met het nieuwste seizoen en zagen we in het verleden al Master Chief en Lara Croft passeren.

Daar zou binnen afzienbare tijd nog een iconisch game personage aan toegevoegd worden. Want in de nieuwste XboxEra-podcast claimen journalisten Nick and Jeff Grubb weet te hebben dat Doom zijn intrede zal maken in Fortnite.

Meer zelfs, ze zeggen dat er nog méér Microsoft/Bethesda personages hun opwachting zullen maken in de Battle Royale-game van Epic Games. Welke dat zijn, willen beide heren niet verklappen.

Ik zal maar terug wat beginnen sparen, ik hoor het al…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.