Fortnite ligt momenteel volledig plat – update

Wie van plan is om vanavond zijn dagelijkse dosis Fortnite mee te pikken, komt ietwat bedrogen uit. Want de servers van de populaire free-to-play shooter liggen momenteel op hun gat.

Update donderdag: De servers zijn terug online.

De problemen zijn begonnen rond 17u00 en kwamen bovendrijven toen het voor spelers niet meer mogelijk was om een party te maken en om de chat te gebruiken. Uiteindelijk breidden de problemen zich uit en is het op dit moment onmogelijk om in te loggen.

Epic Games zegt op de hoogte te zijn van de problemen en dat het werkt aan een oplossing. Het houdt de community op de hoogte via het officiële Fortnite Status Twitter-account.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.