fbpx

GTA V werd 2,1 miljard uren bekeken op Twitch

GTA V

Na de vele terugbliklijsten van onder andere Spotify, is het nu ook aan Twitch om terug te kijken op het afgelopen jaar. Al is het eigenlijk de website Stream Elements die met enkele leuke en interessante statistieken op de proppen komt.

Geloof het of niet, maar een acht jaar oude game staat bovenaan de lijst van meest bekeken en gestreamde games van 2021. Jawel, Grand Theft Auto V staat hoog bovenaan de populariteitslijst met 2,1 miljard aan kijkuren. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het waanzinnig populaire GTA Online. Praga sprak onlangs nog met Shawn ‘Solo’ Fonteno, ofwel de acteur die Franklin speelt over het nieuwste deel: GTA Online: The Contract.

De game van Rockstar wordt gevolgd door League of Legends met 1,8 miljard kijkuren. De top 3 wordt afgesloten door Fortnite dat op een serieuze afstand staat met 1 miljard kijkuren.

In totaal keken we maar liefst 24 miljard uren (!!!) naar Twitch. En dat bleek niet alleen maar naar games te zijn, want streams in de Just Chatting-categorie werden 3,1 miljard uren bekeken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d