Disco Elysium: The Final Cut krijgt een mysterieuze nieuwe update

Disco Elysium The Final Cut

Als je op zoek bent naar eens iets helemaal anders dan je gewoon bent van te spelen, dan moet je zeker het geniale Disco Elysium: The Final Cut checken. Die game kreeg trouwens totaal onverwacht een mysterieuze update.

In Disco Elysium: The Final Cut kruip je in de rol van een detective. En wat doen detectives? Inderdaad mysteries oplossen. En dat past helemaal in het plaatje van deze nieuwe update. Het team achter de game geeft namelijk niet mee wat je van deze update mag verwachten. Je moet er namelijk zelf naar op zoek. Gelukkig heeft ontwikkelaar Studio ZA/UM wat hints meegegeven over wat je van deze DéJà Vu-update mag verwachten.

  • Perhaps it’s worth stopping a while to admire the scenery
  • The cold coastal waters are known to wash up the lost
  • Knock, knock, lieutenant

En als dit je niet helpt, dan is er nog onderstaande afbeelding.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)