De volledige cast van Sam Raimi’s The Evil Dead zit in Evil Dead: The Game

Evil Dead: The Game

Saber Interactive’s Evil Dead: The Game, uiteraard gebaseerd op de film, zit nog steeds strak op schema om in 2022 menig horrorfan te entertainen. En om die authentieke sfeer terug te creëeren haalt het team alles uit de kast. Of mag ik zeggen cast?

Verschillende personages uit de films en tv-series zullen speelbaar zijn in het spel, samen met vier verschillende versies van Ash Williams.

Niemand minder dan hoofdrolspeler Bruce Campbell zal de stem inspreken van alle verschillende versies van Ash – inclusief Evil Ash!

Andere bevestigde speelbare personages zijn Ellen Sandweiss’s Cheryl Williams uit The Evil Dead, Marcus Gilbert’s Arthur uit Army of Darkness, en Richard DeManincor’s Scotty uit The Evil Dead, evenals Ray Santiago’s Pablo Simon Bolivar en Dana DeLorenzo’s Kelly Maxwell uit “Ash vs. Evil Dead,” met de demon Eligos uit de Starz-serie. Henrietta uit Evil Dead 2 en Evil Ash uit Army of Darkness zullen ook te zien zijn in het spel, net als Henry the Red uit Army of Darkness.

Het team heeft vandaag ook enkele nieuwe toevoegingen aangekondigd. Zo zal Betsy Baker terugkomen als Linda van The Evil Dead, naast Theresa Tilly’s Shelly in “speciale verschijningen.”

Dat wordt smullen voor de fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)