Gran Turismo 7 bevat 420 auto’s en meer dan 90 tracks bij launch

Gran Turismo 7

Een racegame als Gran Turismo zonder auto’s en tracks, of te weinig, dat is als een pint zonder schuim of een dame blanche zonder slagroom en chocoladesaus. Gelukkig hoeven we ons bij de launch geen zorgen te maken.

We vernemen namelijk dat deze prestigieuze racegame bij de lancering over maar liefst 420 auto’s zal beschikken waarmee we op meer dan 90 tracks en circuits zullen kunnen racen.

Dat blijkt uit een boekje dat de Japanse Twitter-gebruiker Riku vorige week online plaatste. Dat boekje werd gratis uitgedeeld bij elektronicawinkel Yodobashi Camera en vertaald door GT Planet. In tekst lezen we dat het Brand Central-gedeelte van de game meer dan 300 auto’s van na 2011 bevat, van 60 merken. De game bevat ook een tweedehands autodealer met extra auto’s uit de jaren 80 en 90.

Om al deze wagens een plekje te kunnen geven, en je de mogelijkheid om ze te bewonderen, in je collectie zal je in-game garage maar liefst 1000 voertuigen kunnen opslaan. Je kunt je auto’s ook meenemen naar een van de 2500 locaties in 40 landen in het speltype Scapes. Daar kun je foto’s maken en je auto’s aan je vrienden laten zien.

Verder kunnen we ook meegeven dat de game meer dan 90 routes zal bevatten. Er zullen meerdere configuraties per circuit zijn.

Klinkt niet slecht!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Gran Turismo 7 bevat 420 auto’s en meer dan 90 tracks bij launch'

  1. Zeker niet slecht, alleen, en waarschijnlijk sowieso, de helft in reverse (zelfde circuit) Wel benieuwd welke tracks ze hebben die andere games niet in hun arsenaal hebben zitten. Ook benieuwd naar de car list + soundtrack die men in mondjesmaat zal lossen. 2022 komt eraan & de hype zal wel realiteit worden. Benieuwd of er een uitstel zal komen, die we steeds van Polyphony gewend zijn. Aan de andere kant krijgen we ook geen Prologue dus miss zitten ze in de goede richting 🙂

Reacties zijn gesloten.