Netflix plaatst eerste trailer online voor The Witcher-serie spin-off Blood Origin

Voor wie het nog niet zou weten: sinds dit weekend kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van The Witcher. Maar hoe zit het met die spin-off genaamd Blood Origin?

Goed, zo blijkt. Netflix heeft namelijk een eerste trailer vrijgegeven voor deze spin-off die je hieronder kan bekijken.

Blood Origin neemt ons mee naar het tijdperk 1200 jaar voor The Witcher en laat zien hoe de Witchers zijn ontstaan. Ook vernemen we meer over de gebeurtenissen die geleid hebben tot de cruciale ‘Conjunction of the Spheres’, het moment waarin de werelden van monsters, mannen en elven een werden.

Centraal staan de eenzame krijger Eile die een zwerver werd, de krijger Fjall en een elf genaamd Scian die op zoek is naar een gestolen zwaard.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)