Sonic Colours Ultimate-update voegt nieuwe Celebration Pack en Quality of Life-updates toe

Sonic is nog steeds de snelste egel die er in het universum rondloopt, en bovendien een van de populairste. Zou hij trouwens sneller zijn dan Max Verstappen? Anyway dankzij een nieuwe patch loopt hij alvast gestroomlijnder door het leven.

Wat voegt deze update toe?

 • Celebration Pack
  • Nieuwe gratis customization-content voor Sonic, waaronder:
   • Burst Shoes
   • Burst Gloves
   • Fireworks Boost
   • Fireworks Aura
 • Quality of Life Updates
  • Wisselen tussen Ultimate mix / Originele soundtrack
  • Wisselen tussen Full screen boost blur effect aan/uit
  • Wisselen tussen Tails navigatie aan/uit
  • Video’s in full screen bekijken vanuit de options satellite
  • Verbeterde zichtbaarheid voor de Cyan Wisp richtlijn
 • Algemene verbeteringen
  • Stabiliteit op verbeterd op alle platformen
  • Updates voor de aanvalssnelheid van specifieke vijanden
  • Verbeterde Green Hover Wisp ring dash functionaliteit
  • Verbeterde zichtbaarheid van Big Chaser visuele effecten (specifiek voor Nintendo Switch)
  • Verschillende bugfixes voor de gehele game

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)