Gezellig knallen tijdens het Fortnite Winterfest

Fortnite Winterfest 2021

De tijd om gezellig rond een open haard te gaan zitten en te mijmeren over hoe snel het jaar weer voorbijgevlogen is, is weer aangebroken. En met wat geluk krijgen we dit jaar wél een witte Kerst zodanig dat ik eindelijk nog eens een sneeuwman in mijn tuin kan zetten.

In afwachting daarvan kan je in Fortnite al de Kerstsfeer opsnuiven tijden het Winterfest met ijsgranaten en sneeuwbalkanonnen. Net zoals vorige jaren worden er weer heel wat gratis items weggegeven, zoals de coole Polar Peely-skin. Wat de andere items zijn, is nog niet bekend. Maar je kan wel op zoek gaan naar Sgt. Winter die dagelijkse quests uitdeelt.

Als je nog wat V-bucks over hebt, kan je ze spenderen aan skins van Spider-Man. Want ter ere van de release van het fantastische Spider-Man: No Way Home, worden er twee skins geïntroduceerd die gebaseerd zijn op de personages van Tom Holland en Zendaya.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.