Officiële poster van Uncharted-film vrijgegeven

Uncharted Movie

Geloof het of niet, maar over exact twee maanden is het zover: dan is de Uncharted-film eindelijk te zien in de bioscoop!

De film heeft heel wat wilde wateren doorzwommen, denk aan het herschrijven van het script, verschillende wissels van regisseurs en verschillende delays door onder andere de wereldwijde corona pandemie. Maar op 18 februari is het dan eindelijk zover.

Nadat enkele weken geleden de eerste trailer op de wereld werd losgelaten, krijgen we nu de officiële poster te zien van de film. Hierop zien we Tom Holland en Mark Wahlberg in vol ornaat, met enkele scheepswrakken op de achtergrond.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.