Nicolas Cage speelt zichzelf in het absurde The Unbearable Weight of Massive Talent

The Unbearable Weight of Massive Talent

Nicolas Cage is op het interwebs en in meme-land uitgegroeid tot een absolute cultheld. Niet geheel onterecht, want zijn acteerwerk in Face/Off en The Rock behoren volgens mij tot zijn beste prestaties. Maar hijzelf, en ongetwijfeld ook zijn management, hebben zijn stijgende populariteit online ook opgemerkt en spelen daar nu op in met een heerlijke zelfkritische en absurde film.

Bij het lezen van de naam alleen al moest ik gniffelen, maar na het zien van de eerste trailer ben ik helemaal overtuigd: dit wordt een absurde film met bakken zelfspot. Want ja, in The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage de rol van: Nicolas Cage.

Hij worstelt met zijn creatieve zelve waardoor hij financieel aan de grond komt te zitten. Wanneer hij een aanbod krijgt om voor 1 miljoen dollar een feestje bij te wonen van zijn grootste fan, loopt het helemaal mis. Naast Nicolas Cage hebben Pedro Pascal en Neil Patrick Harris een belangrijke rol in de film.

The Unbearable Weight of Massive Talent is in april van volgend jaar te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.