Aliens: Fireteam Elite introduceert nieuw speltype met de release van Seizoen 2: Point Defense

Aliens: Fire Team Elite

Op zoek naar een stevige scifi coöp game met een buitenaards tintje, gebaseerd op een iconische filmreeks? Dan zit je zeker goed met Aliens: Fireteam Elite.

Seizoen 2 bevat gratis items voor alle spelers, waaronder een nieuw speltype genaamd Point Defense.

Dit snelle alternatief voor de Horde-modus daagt spelers uit in een nieuwe, op overleven gebaseerde verdedigingswedstrijd waarin je fireteam 3 verschillende strategische punten moet beschermen, repareren en behouden tijdens meerdere aanvalsgolven van het Xenomorph-korf.

Spelers kunnen tijdelijke consumables kopen om de kansen gelijk te maken door Fabrication Points te gebruiken die ze tijdens het speltype hebben verdiend en kunnen tot 20 nieuwe beloningen vrijspelen door het speltype op verschillende moeilijkheidsgraden te voltooien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)