Grote wintercontentupdates en gratis in-game extra’s voor Mortal Kombat Mobile en Injustice 2 Mobile

Meer en meer grote gaming franchises vinden hun weg naar mobiele apparaten. Iets wat ook voor Mortal Kombat en Injustice 2 het geval is.

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios vieren de feestdagen met grote wintercontentupdates en gratis dagelijkse in-game geschenken voor Mortal Kombat Mobile en Injustice 2 Mobile.

Mortal Kombat 11 Sindel, één van de meest gevraagde personages door de fans, heeft haar debuut gemaakt in Mortal Kombat Mobile. Haar komst brengt een tijdelijke Dark Queen’s Tower-uitdaging, nieuwe Brutalities voor Diamond-varianten van Mileena en Jax en quality-of-life verbeteringen van het spel.

Bovendien zal er een ijzige kou komen over Injustice 2 Mobile, waarbij Mr. Freeze zich in december voegt bij de selectie van DC Super Heroes en Super-Villains als het nieuwste legendarische speelbare personage. Zijn release brengt ook een nieuw Solo Raid-evenement en introduceert Cryo Artifacts met speciale effecten.

Mortal Kombat Mobile

Diamond MK11 Sindel is nu beschikbaar en is het nieuwste personage in Mortal Kombat Mobile en voormalig koningin van Edenia, die voor niets stopt om haar macht en privilege te behouden. Sindels mystieke vaardigheden maken haar een van de sterkste schadeverkopers van het MK11-team.

Haar dodelijke banshee-geschreeuw is overal in de rijken te horen, waardoor haar tegenstanders worden verzwakt en vertraagd, en ze bloeden. Sindel kan haar vijanden ook aanvallen met een aanval die Stun toepast, maar spelers moeten ervoor zorgen dat ze deze speciale zet verstandig gebruiken.

Aanvullende updates voor Mortal Kombat Mobile bevatten:

• NIEUW – Dark Queen’s Tower (nu beschikbaar)

De nieuwe Dark Queen’s Tower is nu voor een beperkte tijd beschikbaar en speelt zich af in het verleden tijdens de Edeniaanse oorlog, toen Outworld Edenia binnenviel. Er is geen tijd om partij te kiezen, en spelers moeten zowel Edenians als Outworlders bevechten om te overleven. Kombatanten zullen onderweg nieuwe Dark Queen’s Tower Equipment-kaarten verdienen, en degenen die de top bereiken, ontvangen een gegarandeerd Diamond Character met een kans op MK11 Rain.

• NIEUW – Brutalities (nu beschikbaar)

Diamond-varianten van Mileena en Jax hebben nu hun mobiele Brutalities ontvangen. Verpletter de schedel van je vijand met Mileena’s Tele-Splat finisher en schiet je vijanden de lucht in met Jax’ bazooka om ze te zien ontploffen. Spelers kunnen deze gevechtsbeëindigende bewegingen en Brutality Equipment-sets ontgrendelen via de Dark Queen’s Tower.

• NIEUW – Hanzo’s adventskalender voor de feestdagen (14 – 25 december)

Als speciale vakantietraktatie kunnen spelers dagelijks inloggen om gratis mysteriegeschenken in het spel te ontvangen, waarbij elk nieuw geschenk beter is dan het vorige.

• NIEUW – Quality-of-life verbeteringen (nu beschikbaar)

Spelers kunnen nu hun kollectie sneller verbeteren door schuifregelaars te gebruiken om personages en speciale aanvallen voor meerdere niveaus tegelijk te upgraden. Bovendien kunnen spelers ervoor kiezen om de gezondheidsstatus van hun characters weer te geven als gezondheidspunten of een percentage van maximale gezondheid. De gezondheidsbalk wordt ook gemarkeerd wanneer een Brutality kan worden uitgevoerd.

Injustice 2 Mobile

Mr. Freeze zal zich in december bij de selectie voegen als een nieuw Legendary character in Injustice 2 Mobile. Deze ijskoude jager richt extra schade aan tegen Frozen-tegenstanders, die toeneemt wanneer zijn team Power Bars uitgeeft. Mr. Freeze en zijn Legendary Teammates kunnen tegenstanders meerdere keren raken voordat ze Freeze breken en meteen daarna Frostbite veroorzaken. Ten slotte kan hij ook een Frost Field creëren dat zijn krachtopwekking verhoogt en tegenstanders bevriest.

Aanvullende updates voor Injustice 2 Mobile bevatten:

• NIEUW – Solo Raid Event: On Ice! (binnenkort beschikbaar)

Mr. Freeze verzamelt oude bekenden en wekt zijn leger uit cryostase om middelen te stelen om zijn geliefde vrouw, Nora, te genezen. Zijn roekeloze plan zal vele levens in gevaar brengen en spelers moeten Gotham redden voordat hij de stad en iedereen erin bevriest. Degenen die het evenement voltooien, maken kans op een 3-sterren Mr. Freeze als beloning voor voltooiing.

• NIEUW – Cryo Artifacts (binnenkort beschikbaar)

De nieuwe Cryo Artifacts helpen spelers om Mr. Freeze en zijn team van Cryo Bosses te verslaan tijdens het On Ice Event. Spelers worden immuun voor Freeze wanneer ze de nieuwe Polar Slippers dragen en kunnen ook de kans krijgen om Snowstorm toe te passen wanneer ze de nieuwe Freeze Grenade uitrusten.

• NIEUW – GRATIS kerstcadeaus (binnenkort beschikbaar)

Mr. Freeze’s Holiday Redemption Calendar is gevuld met een assortiment van verrassingen. Fans kunnen tien dagen lang elke 24 uur inloggen om een gratis spelerscadeau in te wisselen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)