Speel nu 64-spelers Conquest en Breakthrough in Battlefield 2042 op PC, PS5 en Series X|S

DICE en EA en beloftes nakomen in één zin zeg je? Awel ja! Zoals beloofd heeft DICE een nieuwe playlist-update uitgerold, nog voor de feestdagen, voor Battlefield 2042, en dit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Deze nieuwe modus, slechts voor een beperkte tijd beschikbaar, maakt de 64-speler-versies van de Conquest- en Breakthrough-maps van het spel speelbaar op de nieuwe generatie spelconsoles.

Deze “kleinere” versies waren eerder exclusief voor PS4- en Xbox One-spelers, omdat de oudere consoles geen 128 spelers van deze maps konden ondersteunen. Om toegang te krijgen tot Conquest en Breakthrough voor 64 spelers, ga je naar het All-Out Warfare-menu van het spel.

DICE heeft voorlopig nog niet laten weten hoe lang deze versies beschikbaar zullen zijn, dus profiteer ervan zouden we zeggen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)